За нас

Автопазар е специјализиран сајт за продажба на нови и половни возила креиран во 2017, сѐ со цел на најефикасен начин да им помогнеме на корисниците да стигнат до посакуваното возило. Без разлика дали сте поединец или претпријатие, Вашите возила ќе бидат секојдневно прегледувани од страна на илјадници корисници ширум Македонија.

Нашата примарна цел е да ги доведеме сите љубители на возила и моторцикли на едно место, кадешто секој посетител ќе може да го најде тоа што го бара, како и да огласи возило, авто делови или услуги сосема бесплатно.

За да го подобриме вашето искуство на Автопазар, направивме измени во дизајнот, функционалноста и навигација на целиот сајт. Доколку имате било какви забелешки или сугестии, контактирајте нѐ на наредниот линк, а ние ќе ви одговориме во најкраток можен рок.