Продажба на возило

Автомобил

Мотор

Товарни возила

Чекор 1. Основни податоци

Внесете тип на продажба, производител, модел и година на производство на Вашето возило. Доколку одберете да се регистрирате како претпријатие, можете да внесете поголем број огласи за повеќе возила.

Пополнете ги полињата и започнете ја процедурата за Вашиот оглас. За прашања контактирајте нé на contact@avtopazar.mk

Чекор 2. Технички податоци

Внесете сила на мотор (KW), помината километража, број на врати, тип на гориво, тип на менувач и дополнителна опрема. Напомена: Внесете барем една слика и чекајте да заврши со прикачување пред да продолжите кон чекор 3.

Пополнете ги полињата и започнете ја процедурата за Вашиот оглас. За прашања контактирајте нé на contact@avtopazar.mk
Дополнително

Чекор 3. Контакт информации

Ве молиме задолжително пополнете го полето за телефон. Доколку сакате да добивате известувања преку електронска пошта, внесете го Вашиот имејл.

Пополнете ги полињата и започнете ја процедурата за Вашиот оглас. За прашања контактирајте нé на contact@avtopazar.mk
image/svg+xml

Вашиот оглас е успешно додаден.

Доколку сакате да го измените огласот, посетете го следниот линк: http://avtopazar.mk/edit/.
Вашиот код:

Кон огласот >>