Audi 60
Измени оглас

123,00 EUR

Опис

Контакт

Телефонски број

432

Прати порака Испрати порака до сопственикот

Основни податоци

 • Модел Audi 60
 • Состојба Нов
 • Цена 123 EUR
 • Километри 123 км
 • Гориво бензин

Технички податоци

 • Менувач Рачен
 • Киловати 312
 • Кубикажа 5
 • Боја Црна

Дополнително

 • Клима
 • Bluetooth
 • Радио
 • Централна брава
 • Греење на седишта
 • Ел. местење на седишта
 • Електрика на прозори
 • Дисплеј
 • Команди на волан
 • Систем за навигација
 • Серво управувач
 • Сончев покрив
 • ABS
 • Ксенон светла
 • Паркинг сензори
 • Ал. бандажи
 • Кожни седишта
 • Ербег
 • Паркинг камера
 • ESP

Пополни ги полињата и сопственикот ќе биде известен по електронска пошта

Локација на огласот