SE prodava kombe Mercedes
Измени оглас

1.500,00 EUR

Опис

Se prodava kombe Mercedes 1500eur.

Контакт

E-mail адреса

megasef@t-home.mk

Телефонски број

046264642

Прати порака Испрати порака до сопственикот

Основни податоци

 • Модел Mercedes 208D KAF 28/30
 • Состојба Користен
 • Цена 1500 EUR
 • Километри 999999 км
 • Година 1-1993
 • Регистрација до: 1
 • Гориво дизел

Технички податоци

 • Менувач Рачен
 • Киловати 58
 • Кубикажа 0000
 • Боја Бела
 • Број на врати 2/3

Дополнително

 • Клима
 • Bluetooth
 • Радио
 • Централна брава
 • Греење на седишта
 • Ел. местење на седишта
 • Електрика на прозори
 • Дисплеј
 • Команди на волан
 • Систем за навигација
 • Серво управувач
 • Сончев покрив
 • ABS
 • Ксенон светла
 • Паркинг сензори
 • Ал. бандажи
 • Кожни седишта
 • Ербег
 • Паркинг камера
 • ESP

Пополни ги полињата и сопственикот ќе биде известен по електронска пошта

Локација на огласот